Στα πλαίσια του προγράμματος “Χρυσοπράσινο Φύλλο”, πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των εκπαιδευτικών – συντονιστών του προγράμματος στην Κύπρο, 4 με 7 Απριλίου 2024. Από το σχολείο μας συμμετείχαν οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Καραμανής Στυλιανός και κ. Παπανικολάου Μαρία, οι οποίοι επισκέφτηκαν το συνεργαζόμενο Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Λακατάμειας Λευκωσίας.

Στα πλαίσια του προγράμματος οι συντονιστές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με την Διεύθυνση του σχολείου, καθώς και με διάφορους εκπαιδευτικούς του Κυπριακού σχολείου. Επιπλέον έγινε γνωριμία με την ομάδα των παιδιών του Χρυσοπράσινου Φύλλου του σχολείου, ενώ ταυτόχρονα έγινε μια παρουσίαση των έργων του προγράμματος του σχολείου μας, των μαθητών μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και της περιοχής του Βροντάδου.

Τέλος, καθορίστηκαν οι δράσεις που θα γίνουν για το υπόλοιπο έτος καθώς και για την νέα χρονιά, ενώ παράλληλα έγιναν κάποιες αρχικές συζητήσεις για τις επισκέψεις – ανταλλαγές μαθητών  που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος (Δεκέμβριο 2024 φιλοξενία μαθητών από Κύπρο – Απρίλιο 2025 φιλοξενία των μαθητών μας στην Κύπρο)